Cvetne dekoracije

Sve naše cvetne dekoracije za vaše venčanje su ručno je izrađene i posebno dizajnirane. Pogledajte naše cvetne dekoracije i pronađite inspiraciju za svoje venčanje ili nas kontaktirajte da zajedno osmislimo vaš najlepši dan!

cvetici u paru thumb

Cvetići u paru

cvetici za kumove i svatove thumb

Cvetići za kumove i svatove

korsaž 18

Korsaž

rever thumb

Rever

cvetici za najmladje thumb 2

Cvetići za najmlađe

cvetići za kićenje 12

Cvetići za kićenje

Bidermajer za venčanje

Najnovije cvetne dekoracije na Facebook-u:

Svakoga dana dodajemo nove cvetne dekoracije, cvetiće u paru, cvetiće za kumove i svatove, korsaže, revere, cvetiće za najmlađe, cvetiće za kićenje, pogledajte naš asortiman i pronađite ideju za vašu svadbu, ukoliko Vam zatreba nešto posebno, baš onako kako ste Vi osmislili, pozovite nas i mi ćemo vaše želje ispuniti.

Pratite najnovija dešavanja i budite naši prijatelji na Facebook stranici Cvetići za svadbu, tu smo da za vas ispratimo  najnovije trendove i ulepšamo vašu svadbu. Cvetne dekoracije su naša specijalnost i naš način da uveličamo vašu svadbu. Naš asortiman je svakoga dana sve bogatiji i veći, želja nam je da uskoro i slike vaše svadbe objavimo na našem blogu! Sigurni smo da ćete biti presrećni.

Ne zaboravite da detalji čine venčanje posebnim. Sve one male sitnice koje daju poseban duh, sitnice koje zrače originalnošću i oslikavaju vašu ličnost. Ispoljite vašu kreativnost i ukrasite vaše svatove našim cvetnim dekoracijama.