Pozivnice za venčanje

Pozivnice za venčanjePozivnice za venčanje ne samo da pozivaju i informišu, već izražavaju Vaš stil i nagoveštavaju kakvo će biti Vaše venčanje. Odaberite pozivnicu za venčanje iz naše ponude, modernog dizajna i pristupačne cene, oduševite svoje zvanice i ostavite fantastičan prvi utisak.
Pronađite savršene pozivnice za venčanje na našem sajtu. Modernog dizajna, šaljive i elegantne, sve na jednom mestu, a po fantastičnim cenama!
Pred Vama je neki važan, svečani događaj i puni ste briga – sve mora biti savršeno, a o toliko stvari treba voditi računa, svaki detalj mora biti savršen. Ne brinite! U našem bogatom asortimanu pronaći ćete pozivnice za svaku zgodu i priliku. Proslava rođendana, venčanje, krštenje, važan poslovni skup, bilo kakav svečani događaj lakše ćete organizovati pomoću naših proizvoda.

Pratite nas na našim Facebook stranicama Cvetići za svadbu i Pozivnice za svadbu, tu smo da za vas ispratimo  najnovije trendove i ulepšamo vašu svadbu. Na našim stranicama možete pogledati nove modele pozivnica za venčanje koje smo za Vas pripremili. Trudimo se uvek da budemo kreativni i moderni i da Vas jednostavno ostavimo bez teksta. Pogledajte našu ponudu i upoznajte se sa novim proizvodima.

Pozivnice za venčanje – ponuda

Pre samog odabira pozivnice za venčanje neophodno je da prvo napravite spisak zvanica. Standardno, jedna pozivnica se šalje za jednu porodicu, jedna svakom paru i jedna za svakog samca. Često se dešava da je u poslednjem momentu potrebno dodatnih 10 ili 20 pozivnica jer ste nekoga zaboravili ili se lista zvanica neplanirano proširila, ukoliko se ovo desi možete računati na nas, pozovite nas i u najkraćem mogućem roku dodaćemo potrebnu količinu i poslati Vam.


 

Designed by Think Smart Marketing