Asortiman cvetnih dekoracija

Pogledajte naš široki asortiman dekoracija i pronađite inspiraciju za svoje venčanje ili nas kontaktirajte da zajedno osmislimo vaš najlepši dan! Svaki od ukrasnih predmeta ručno je izrađen i posebno dizajniran.Cvetni rajfovi

dekorativna korpica

Dekorativne korpice

ukrasne svece

Ukrasne sveće

prstencici-za-salvete-thumb

Prstenčići za salvete

jastučići

Jastučići za burme

pokloncici-za-goste

Poklončići

Asortiman naših cvetnih dekoracija na Facebook-u:

Svakoga dana dodajemo nove slike cvetnih ukrasa, dekorativnih korpica, ukrasnih sveća, prstenčića za salvete, jastučića za burme, i poklončića za vaše goste, pogledajte naš asortiman i pronađite ideju za vašu svadbu, ukoliko Vam zatreba nešto posebno, baš onako kako ste Vi osmislili, pozovite nas i mi ćemo vaše želje ispuniti.

Pratite najnovija dešavanja i budite naši prijatelji na Facebook stranici Cvetići za svadbu, tu smo da za vas ispratimo  najnovije trendove i ulepšamo vašu svadbu. Naš asortiman je svakoga dana sve bogatiji i veći, želja nam je da uskoro i slike vaše svadbe objavimo na našem blogu! Sigurni smo da ćete biti prezadovoljni.

Venčanje kao proslava zajedništva i ljubavi, izborom mesta, cveća i pozivnica reflektuje Vaš stil i Vaše osobenosti. Bilo da razmišljate o posebnoj temi venčanja ili ne, ona će se sigurno provlačiti kroz cvetne detalje koje ste izabrali ili boje kojima ste se priklonili. Tema ili stil venčanja upravo to i jeste: ceremonija obojena cvetnim detaljima koji se Vama dopadaju.

Pozovite nas, o ceni, vrsti i količini cvetnih dekoracija, kao i načinu aranžiranja, najbolje ćemo se dogovoriti neposrednim kontaktom.