Cvetići u paru

cvetići u paru 1Znamo koliko je važno da na vaš najlepši dan sve bude skladno i uklopljeno. Cvetići u paru su tako napravljeni da zajedno deluju kao komplet i dopunjuju se u pogledu boja i dizajna. Umesto tradicionalnog ruzmarina, cvetići u paru će ukrasiti rever bez da oštete tkaninu na koju se kače, a uz to izgledaju elegantno i svečano. Za dame se pravi cvetić koji se vezuje na ruku i izgleda prelepo.Bilo da idu uz svečano odelo ili haljinu, kombinacija će biti bez greške, a gosti zadovoljni. Cvetići u paru su moderan i  fino stilizovan detalj koji na svakome izgleda odlično.

Cvetići u paru – izrada

Svi cvetići u paru su inspirisani mladim parovima za koje su napravljeni. Prilikom izrade uzećemo u obzir vaš izabrani stajling i način na koji ste odlučili da vaša svadba bude ukrašena. Cvetići u paru mogu biti napravljeni od satenskih trakica, tila, čipke, ukrasnih perca, bisera ili šljokica. Vaši cvetići u paru će odslikati vas i vaše želje, napravićemo ih tako da budu u skladu sa celokupnim ambijentom vašeg venčanja i u vašim omiljenim bojama. Ukoliko niste sigurni šta želite pozovite nas da zajedno osmislimo najbolje rešenje za vas.

Cvetići u paru – ponuda

Pogledajte kakvi cvetići u paru se već nalaze u našoj ponudi i pronađite ispiraciju za ono što biste vi želeli na svom venčanju.

Pratite najnovije trendove i dekoracije za venčanja na našim Facebook stranicama Cvetići za svadbu i Čaše za šampanjac, tu smo da za vas kreiramo dekoracije koje će ulepšati vašu svadbu, a vas učiniti srećnim.

[wpgp_gallery id=’770′ name=’Cvetići u paru’]

Designed by Think Smart Marketing