Cvetići za najmlađe

Prilikom organizacije vaše svadbe sigurno se pitate kako zabaviti najmlađe, mališane je lakše zabaviti nego što se na prvi pogled čini. Potrebno je samo malo magije, mnogo igre i osmeha i naravno nezaobilazni cvetići za najmlađe!

Cvetici za najmlađe


Saveti naših klijenata

1. Dečji jelovnik
Pun je pogodak osmisliti poseban jelovnik za decu, vrlo je poznato da će se deca mnogo više obradovati piletini i pomfritu, nego šnicli u sosu od pečuraka. Ukoliko imate švedski sto, obezbedite sveže povrće poput štapića šargarepe i svežeg voća. Ovo sve valja ukrasiti posebno za decu, sigurno će se osećati specijalno.

2. Poklonite im poklončiće
Jedan od načina da svoje venčanje učinite još boljim za mlađe goste jeste da im obezbedite poklončiće. To mogu biti upakovane bombone, lizalice ili čokoladice, ali i jeftine igračkice, poput plastičnih automobilčića i krunica za princeze.

3. Zaduženja
Neka deca su energična i poprilično aktivna, neka deca su nemirna samo kad im je dosadno. Osmislite određena zaduženja za vreme ceremonije venčanja i tokom prijema, posipanje latica cveća ili duvanje mehuriće, ovo će im držati pažnju.

4. Cvetići za najmlađe
Da, da – Cvetići za najmlađe! Deca će se osećati prijatno, veselo i lakše će komunicirati sa ostalom decom ukoliko im se urade posebni cvetići za najmlađe sa motivima koji su njima zanimljivi. Deca nikada ne lažu, cvetići za odrasle biće im nezanimljivi i verovatno će ih baciti nakon 10 minuta.

Podeite i vi sa nama vaše iskustvo, postanite naši prijatelji na Facebook stranici Cvetići za svadbu.


Cvetići za najmlađe – ponuda