Ukrasne sveće

Sveće za venčanjeUkrasne sveće za svadbu uveličaće trenutak zavetovanja pred Bogom, sa našim svećama ovaj trenutak ostaće večno zapamćen, romantičan, elegantan i poseban.

Ukrasne sveće sve češće se biraju kao glavna tematika svadbe i koriste se da se ukrasi sala pored klasičnog kićenja cvećem. Ukoliko ste rešili da tematika vašeg venčanja bude romantična, prisna i elegantna na pravom ste mestu. Ukrasne sveće koje ćemo za vas pripremiti ulepšaće salu ili neki drugi prostor koji ste odabrali za vaš najlepši dan. Ukrasne sveće nikada nisu greška za ukrašavanje mladenačkog stola, a možete romantiku preneti i na goste i ukrasiti i njihove stolove.

Ukrasne sveće – izrada

Nudimo Vam izuzetno kvalitetne i elegantno dekorisane sveće u boji po vašoj želji. Bilo da su voštane ili bele parafinske za naše sveće je karakteristično da se ne krive i ne savijaju. Ukoliko želite možete doneti i svoje sveće a ćemo vam ih uslužno dekorisati. Saslušaćemo sve vaše ideje i predloge, a dodatnu inspiraciju možete pronaći u našoj ponudi. Naše ukrasne sveće su jedinstvene i izrađuju se sa mnogo ljubavi i pažnje, kontaktirajte nas već danas i iznesite vaše ideje.

Venčanje je svakome najvažniji momenat u životu. Venčanje je jedan početak: početak zajedničkog života jednog para, zato se trebamo truditi da bude nezaboravno. Vrlo važan detalj crkvene ceremonije je sveća. Sveća će stvoriti svečanu, neobičnu atmosferu na venčanju. Najvažniji trenutak ovog posebnog dana je kada se mladenci posle izgovorenog DA poljube i zajedno zapale sveću, ovo je simbol njihoog prvog zajedničkog koraka. Prilikom pripreme venčanja se svako trudi da pazi i na najmanje detalje, kako bi sve bilo perfektno. Venčane sveće se mogu kupiti u beloj i bež boji, dok dekoracije na njima svako bira po svom stilu.

Budite naši prijatelji na Facebook stranici Cvetići za svadbu.

Ukrasne sveće – ponuda

Ukrasne sveće

 

Deverski peškiri

 

Jastučići za burme i kutijice personalizovane za burme

Krštenje – Šta je sve potrebno za krštenje