Bedževi za svadbe

Poslednjih godina trend je da se na svadbama umesto ruzmarina ili pored njega kače bedževi za svadbe. Bilo da izaberete kombinaciju ruzmarin plus bedž ili samo bedž, nećete pogrešiti, gosti će biti oduševljeni i uživaće. Kod bedževa je bitna kreativnost, ukoliko želite drugačije venčanje, a bežite od „već viđenog“ na pravom ste mestu. Bedževi za svadbe rade se uglavnom sa slikom mladenaca, motivima nekog cveta, karikaturom i slično. Mi u našoj ponudi nudimo neke motive koje možemo uskladiti sa vašim potrebama, željama i zahtevima.

Bedževi za svadbe – izrada

Ukoliko imate svoju sliku ili ideju, možemo je sprovesti u delo, a to vam nećemo dodatno naplatiti. Za nas je izazov da uradimo nešto novo, posebno i naravno moderno. Osim što se kače mogu biti i na lepljenje, za dame izrađujemo posebne narukvice na vezivanje. Bedževi za svadbe su vrlo praktični i bićete sigurni da će se vaši gosti ludo zabavljati i slobodno đuskati. Za sve informacije kontaktirajte nas!

Pratite najnovija dešavanja i trendove na našoj Facebook stranici Cvetići za svadbu, tu smo da za vas ispratimo  najnovije trendove i ulepšamo vašu svadbu.

Bedževi za svadbe – ponuda

Već smo uradili veliki broj bedževa, uživajte u našoj ponudi i pronađite inspiraciju za svoje bedževe. Cena bedzeva zavisi od količine preko 100 komada bedzeva cena prečnika 36 mm je 40 din priprema bedza i stampa po Vašoj želji . U ponudi imamo i prečik od 55mm cena preko 100 komada je 50 din priprema bedza i stampa po Vašoj želji . Za sve informacije pišite nam.