Devojačko veče

Dogadjaj koji prethodi vencanju, a ima za cilj da uvelica svecanost i oraspolozi mladu je svakako devojačko vece. Za ovu posebnu priliku kreirali smo za vas kolekciju bedzeva koji se savrseno uklapaju u atmosferu i koji ce zabaviti mladu i sve prisutne.

Budite moderni sa stilom i izjasnite se za tim mlada!

Pogledajte kakvi bedževi za devojačko veče vec postoje i nadjite nesto inspirativno za ovu specijanu noc ili dodjite sa svojim idejama i predlozima za bedzeve kakve biste voleli.

Pratite najnovija dešavanja i trendove na našoj Facebook stranici Cvetići za svadbu, tu smo da za vas ispratimo  najnovije trendove i ulepšamo vašu svadbu.

Izlazak do jutra je sasvim primeren za devojačko veče. Ali da vaše devojačko veče ne bi proteklo kao i svaki drugi izlazak, morate ga ulepšati još nekim detaljima, ako odaberete bedževe za devojačko veče nećete pogrešiti! Lude ideje vezane za stajling i još neke simpatične sitnice će učiniti da se osećate posebno. Samim tim raspoloženje će biti na nivou, a onda je i provod zagarantovan!

Najvažnije je da napravite dobar plan gde ćete izaći. U plan svakako morate uvrstite igrice za devojačko veče, poklone, iznenađenja, odevne kombinacije poput cvetnih rajfova i lente za buduću mladu i ostale devojke, a takođe i detalje sa kojima će sve izgledati još simpatičnije.

 


Rajfovi za devojačko

« од 7 »

Bedževi za devojačko

« од 4 »

Lente za devojačko

« од 2 »

Majce za devojačko


Lepeze


Rekviziti za slikanje


Čokoladice


Baloni