Bidermajer za venčanje

bidermajer za vencanjeBidermajer odiše radošću i toplotom baš kao i sam čin venčanja, izaberite savršeni bidermajer za vaš savršeni dan, mi ćemo se potruditi da budete savršeno zadovoljne.

Bidermajer – izrada

Bidermajer je okrugli buket, sastavljen od istih ili različitih cvetova kompaktno poređanih u koncentrične krugove kombinovan neobičnim zelenilom. Detalji bidermajeru daju poseban sjaj, vaš bidermajer možemo ukrasiti biserima, modernim ukrasima od stakla, satenskim trakama, tilom i drugim materijalima po vašem izboru. Izbor samog cveća, zelenila i dodatni detalji treba da se uklope sa vašom venčanicom, ostalim cvetićima za svadbu ali i da prate trenutne najnovije modne trendove.

Tradicija

Tradicija bacanja bidermajera je nastala još u 14. veku, tada se verovalo da će deo mladine odeće ili bidermajer doneti sreću svakom ko uspe da ga se dočepa.

Gosti su tokom proslave venčanja često znali da unište mladinu venčanicu, kidali su delove materijala sa venčanice sa željom da ugrabe deo sreće za sebe. Često bi u želji da sačuva svoju venčanicu, mlada bacila bidermajer kako bi skrenula pažnju sa sebe i uspela da pobegne od gostiju koji su se otimali oko buketa. U današnje vreme nezamislivo bi bilo uraditi mladi ovako nešto i zato se ova tradicija svela na bacanje buketa.

Danas je običaj da se bidermajer baca neudatim devojkama a veruje se da će ona koja ga uhvati biti sledeća za udaju. 😀 Pažljivo birajte kojoj ćete drugarici baciti vaš savršeni buket!

Pratite najnovija dešavanja i trendove na našoj Facebook stranici Cvetići za svadbu, tu smo da za vas ispratimo  najnovije trendove i ulepšamo vašu svadbu a vas učiniti srećnim.

Bidermajer – ponuda

 

Bidermajer 1

Bidermajer 2

Bidermajer 3

Bidermajer 4

Bidermajer 5

Bidermajer 6

Bidermajer 7

Bidermajer 8

Bidermajer 9

Bidermajer 10

Нема изабраних галерија или галерија је избрисана.