Čaše za šampanjac

Kada dođe vreme za zdravicu, kada kumovi održe dirljive govore, a svi gosti ustanu kako bi poželeli mladencima svu sreću sveta tada kreće ispijanje šampanjca uz omiljenu pesmu mladenaca. Ideja za još više fotografija je jako jednostavna, izaberite vaše posebno ukrašene čaše!

Čaše za šampanjac – izrada

Ukoliko želite nešto šik i elegantno čaše za šampanjac mogu biti ukrašene tkaninom po ugledu na venčanicu i kravatu, sa  ispisanim imenima. Sa druge strane, mogu biti jednostavno ukrašene  ugraviranim imenima i crtežom. Razumemo koliko je važno da na vaš poseban dan sve bude besprekorno. Ukoliko se odlučite na varijantu sa odelcima za vaše čaše za šampanjac, pobrinućemo se da sve boje budu tematski uklopljene i skladne. Ako, pak, želite nešto jednostavno, a lepo dizajnirano i izgravirano, opet ste na pravom mestu. Vaše sopstvene ideje i želje su dobrodošle, a za dodatnu inspiraciju uvek možete pogledati našu postojeću kolekciju. Naravno, izrada dekoracija za čaše za šampanjac kojima ćete nazdraviti svom novom početku potpuno je unikatna i inspirisana vama.

 

 

Čaše za šampanjac – zašto želite da ih ukrasite

 

Čaše za šampanjac daju posebnu notu ovoj najbitnijoj zdravici u vašem životu. Trenutak kada vam vaši najdraži nazdravljaju je jedan od najblistavijih momenata vašeg venčanja, muzika je na trenutak stišana i pažnja je na zdravici i lepim rečima koje idu uz šampanjac. Maštovit i elegantan dizajn koji ukrašava vaše čaše za šampanjac će oraspoložiti i zabaviti goste i ostaviti na njih utisak za pamćenje. Svaka dekoracija izrađena je ručno, sa puno ljubavi, kreativnosti i sa vašim ličnim pečatom. Pre svega, vi ćete biti zadovoljni, a gosti će uživati. Pratite najnovije ideje za dekorisanje venčanja na našim Facebook stranici Cvetići za svadbu, tu smo da za vas ispratimo  najnovije trendove i ulepšamo vašu svadbu.

 

Caše za šampanjac sa gravurom  – Da li Vam je potreban unikatan poklon za Vama dragu osobu? Želite li da Vaš poklon bude jedinstven i upamćen?

Mi se bavimo i izradom gravure  na staklu. Čaša za vino sa interesantnim šarama koju ćete moći da iskoristite u raznim prilikama. Ovu čašu često preporučujemo kao poklon za rođendan, slavu ili neku drugu svečaniju priliku. Crteži su postojani i može se prati u mašini za suđe bez ikakvih problema.Podelite sa nama i Vaše ideje, a mi smo tu da ih ostvarimo. Napravimo zajedno najoriginalniji poklon!