Pozivnice

Sve naše pozivnice za vaše bitne skupove su ručno izrađene i posebno dizajnirane. Pogledajte naše pozivnice i pronađite inspiraciju za svoje venčanje, rodjendan i ostale prilike ili nas kontaktirajte da zajedno osmislimo dizajn za vas! Cena štampe se doplaćuje 1200din bez obzira na količinu. Pozivnice izradjujemo i u elektronskom formatu  tu smo za Vas .

Pozivnice za venčanje 2023
 
Pozivnice za rođendane
Tekstovi i fontovi
Tekstovi i fontovi

Najnovije pozivnice na Facebook-u:

Svakodnevno dodajemo nove slike pozivnica za svadbu, pozivnica za rođendane, pozivnica za venčanja, Kristal pozivnica i ekonom pozivnica, pogledajte naš asortiman i pronađite ideju za vašu svadbu, rođendan ili drugi bitan skup, ukoliko Vam zatreba nešto drugačije, baš onako kako ste Vi zamislili, pozovite nas i mi ćemo vaše želje ispuniti. Cena štampe se doplaćuje 1200din bez obzira na količinu.

Pratite najnovija dešavanja i budite naši prijatelji na Facebook stranica Cvetići za svadbu tu smo da za vas ispratimo  najnovije trendove i ispunimo vaše želje. Pozivnica je vrlo bitan detalj koji nagoveštava kakva će proslava biti zato svaku pozivnicu izrađujemo ručno za vaše bitne skupove. Naš asortiman je svakoga dana sve bogatiji i veći. Sa našim pozivnicama sigurno ćete biti presrećni.

Korisni saveti

Tekst je nakon dizajna najbitniji element vaših pozivnica za venčanje. Tekstovi su uglavnom kratki jer Vas ograničava format, sa druge strane važno je da pokrijete sve bitne akpekte koji se tiču Vašeg venčanja, kao što su:

Imena mladenaca
Vreme i mesto okupljanja svatova
Vreme i mesto venčanja u crkvi
Vreme i lokacija restorana
Tačan datum venčanja

Takođe, ne zaboravite sledeće:

Zahtev za potvrdu dolaska na venčanje – na ovaj način ćete smanjiti nepotrebni trošak
Očekivanja u vezi poklona – ukoliko preferirate novac kao svadbeni poklon, ovo je diskretan način da to i saopštite.