Cvetići za kumove i svatove

Na svakoj svadbi najbitnije je da mlada bude srećna i zadovoljna, ali odmah posle nje bitno je da su kumovi ispoštovani i da nemaju zamerke. Svatovi nisu ništa manje bitni, ovi vama dragi ljudi su tu da uveličaju vaše veselje i budu svedoci vašoj odluci da započnete zajednički život sa svojim najboljim prijateljem. Imajući to vidu za kumove i svatove kreiramo specijalne aranžmane cvetića za kićenje. Sa ljubavlju kreirane kombinacije cvetića će grantovano učini da se vaši kumovi i svatovi budu zadovoljni i svečano ukrašeni.

Cvetići za kumove i svatove – ideje

Cvetići za kumove su uglavnom bogatiji, mada, mogu se uklopiti sa ostalim cvetovima za goste, ili biti drugačiji. U nastavku, pogledajte naše ideje i predloge kao i ponudu. Detalje možete birati po želji, uglavnom su to bobice, ruže, srca, bubamare, kristali, cirkoni. Mi ćemo se potruditi da vaš izbor i stil uklopimo u najsavršenije cvetići za kumove.

Veoma su popularne narukvice za kume i kumove, neko želi da i roditelji imaju bogatije cvetove, njima je ovaj dan isto tako poseban kao i vama i kumovima. Najviše se traže krem i bele ruže, crveni i rozi dezeni, boju materijala naravno Vi birate.

Postanite naši prijatelji na Facebook stranici Cvetići za svadbu , dođite na druženje i ostavite vaše komentare.

Cvetići za kumove i svatove – ponuda