Dekoracije

Pogledajte naš široki asortiman dekoracija i pronađite inspiraciju za svoje venčanje ili nas kontaktirajte da zajedno osmislimo vaš najlepši dan! Svaki od ukrasnih predmeta ručno je izrađen i posebno dizajniran.

 

Tablice za mladenački auto

Kutije za koverte

Čokoladice za sve prilike

Poklončići za goste

Novogodišnji ukrasi

Dekoracija za sto i sito

Cvetni rajfovi
Cvetni rajfovi
dekorativna korpica
Dekorativne korpice
ukrasne svece
Ukrasne sveće
Prstenčići za salvete
Prstenčići za salvete
Jastučići za burme
Jastučići za burme
Poklončići za goste
„Poklončići za goste

Asortiman naših cvetnih dekoracija na Facebook-u:

Svakoga dana dodajemo nove slike cvetnih ukrasa, dekorativnih korpica, ukrasnih sveća, prstenčića za salvete, jastučića za burme, i poklončića za vaše goste, pogledajte naš asortiman i pronađite ideju za vašu svadbu, ukoliko Vam zatreba nešto posebno, baš onako kako ste Vi osmislili, pozovite nas i mi ćemo vaše želje ispuniti.

Pratite najnovija dešavanja i budite naši prijatelji na Facebook stranici Cvetići za svadbu, tu smo da za vas ispratimo  najnovije trendove i ulepšamo vašu svadbu. Naš asortiman je svakoga dana sve bogatiji i veći, želja nam je da uskoro i slike vaše svadbe objavimo na našem blogu! Sigurni smo da ćete biti prezadovoljni.

Venčanje kao proslava zajedništva i ljubavi, izborom mesta, cveća i pozivnica reflektuje Vaš stil i Vaše osobenosti. Bilo da razmišljate o posebnoj temi venčanja ili ne, ona će se sigurno provlačiti kroz cvetne detalje koje ste izabrali ili boje kojima ste se priklonili. Tema ili stil venčanja upravo to i jeste: ceremonija obojena cvetnim detaljima koji se Vama dopadaju.

Pozovite nas, o ceni, vrsti i količini cvetnih dekoracija, kao i načinu aranžiranja, najbolje ćemo se dogovoriti neposrednim kontaktom.