Pozivnice za venčanje 2023

Pozivnice za venčanje ne samo da pozivaju i informišu, već izražavaju Vaš stil i nagoveštavaju kakvo će biti Vaše venčanje. Odaberite pozivnicu za venčanje iz naše ponude, modernog dizajna i pristupačne cene, oduševite svoje zvanice i ostavite fantastičan prvi utisak.
Pronađite savršene pozivnice za venčanje na našem sajtu. Modernog dizajna, šaljive i elegantne, sve na jednom mestu, a po fantastičnim cenama!
Pred Vama je neki važan, svečani događaj i puni ste briga – sve mora biti savršeno, a o toliko stvari treba voditi računa, svaki detalj mora biti savršen. Ne brinite! U našem bogatom asortimanu pronaći ćete pozivnice za svaku zgodu i priliku. Proslava rođendana, venčanje, krštenje, važan poslovni skup, bilo kakav svečani događaj lakše ćete organizovati pomoću naših proizvoda.

Pratite nas na našim Facebook stranici Cvetići za svadbu, tu smo da za vas ispratimo  najnovije trendove i ulepšamo vašu svadbu. Na našim stranicama možete pogledati nove modele pozivnica za venčanje koje smo za Vas pripremili. Trudimo se uvek da budemo kreativni i moderni i da Vas jednostavno ostavimo bez teksta. Pogledajte našu ponudu i upoznajte se sa novim proizvodima.

Pozivnice za venčanje – ponuda

Pre samog odabira pozivnice za venčanje neophodno je da prvo napravite spisak zvanica. Standardno, jedna pozivnica se šalje za jednu porodicu, jedna svakom paru i jedna za svakog samca. Često se dešava da je u poslednjem momentu potrebno dodatnih 10 ili 20 pozivnica jer ste nekoga zaboravili ili se lista zvanica neplanirano proširila, ukoliko se ovo desi možete računati na nas, pozovite nas i u najkraćem mogućem roku dodaćemo potrebnu količinu i poslati Vam.

Cena štampe se doplaćuje 1200din bez obzira na količinu.