Pozivnice za dečije rođendane

Pozivnice za rođendane su vrlo popularne u našoj ponudi proizvoda, bilo da slavite dečiji rođendan, 18 rođendan ili bilo koji jubilarni rođendan na pravom ste mestu.

Pozivnice za dečije rođendane – ponuda

Najnovije pozivnice za rođendane na Facebook profilu

Pratite nas na našim Facebook stranici Cvetići za svadbu, tu smo da za vas ispratimo  najnovije trendove i ulepšamo vaše rođendansko slavlje. Na našim stranicama možete pogledati nove modele pozivnica za rođendane koje smo za Vas pripremili. Trudimo se uvek da budemo kreativni i moderni i da Vas jednostavno ostavimo bez teksta. Pogledajte našu ponudu i upoznajte se sa novim proizvodima.

Postavili smo visoke standarde u izradi što se ogleda u odabiru najluksuznijih kartona, dekorativnih materijala i kreativnih ideja. Sve pozivnice za rođendane možemo dodatno oplemeniti inicijalima u zlatotisku, srebrotisku ili u nekoj drugoj tehnici. Pružamo vam mogućnost odabira boja ili mogućnost da sami iskreirate pozivnicu po vašoj želji.

Ukusi se razlikuju, stoga i naše pozivnice za rođendane su raznolike kako bi zadovoljili i najzahtevnije kupce. Kod nas ćete sigurno odabrati nešto po vašem ukusu bilo da su to svečane, luksuzne, vesele, klasične, šaljive, obične, potpuno originalne i neobične pozivnice.

Tekst za 18. rođendan

Zadovoljstvo je svoju sreću podeliti sa onima koje volite,
zato Vas pozivamo da budete sa nama
10. oktobra 2014. godine
kada ćemo proslaviti 18. rđjendan
našeg sina Igora.
Proslava će se održati dana ……

u restoranu………….sa poćetkom u …… časova.

Dobro nam došli! Porodica Marković

Tekst za prvi rođendan

U nedelju 2. novembra 2014. god.
proslavljamo krštenje i prvi rođendan
naše kćerke Mile Bebić.

Svečani ručak biće održan u 14 časova u restoranu …
Pozivamo Vas da Vašim prisustvom uveličate naše slavlje.

S poštovanjem, porodica Bebić