Cvetni rajfovi

Cvetni ukrasi su lep detalj za vaše devojačko veče, za deveruše, kumu ili za goste. Prošle godine ove ukrase videli smo samo u kosama poznatih dama koje neguju ekstravagantniji stil, ali sada u ponudi postoji veliki broj rajfova i traka koje svako može da ukombinuje uz sopstveni stajling.

Cvetni ukrasi, cvetni rajfovi, cvetne trake i upadljive šnale sa veselim cvetnim aranžmanima moderni su dodaci koji će svaku frizuru ulepšati i dodati dozu romantike. Naš savet prilikom odabira cvetnog ukrasa je da pratite svoj oblik lica. Ukoliko imate duguljasto lice predlažemo vam malo deblji cvetni venac koji delom prekriva čelo, ukoliko je vaše lice okruglo bolje će vam stajati tanji model sa manjim cvetovima. Ukoliko venac nosite umesto rajfa – slobodno pustite mašti na volju.

Jedno je sigurno, cvetni rajfovi i ukrasi će istaći vašu ženstvenost i jednostavno ćete pleniti i zanositi. Budite romantične, ženstvene i zavodite cvetnim ukrasima. Delite sa nama vaše cvetne trenutke na Facebook stranici Cvetići za svadbu.

Cvetni rajfovi – ponuda