Prstenčići za salvete

Prstenčići za salvetePrstenčići za salvete su važan detalj na mladenačkom stolu, ali i na stolovima za goste. Mi smo vam spremili ideje, prstenčići za salvete koje smo već radili se nalaze u ponudi ispod. Naravno vaš model i boje  birate vi, mi smo tu da predložimo i ispunimo vaše želje. Prstenčići za salvete sa tržišta su skupi i već viđeni, umesto toga možete da napravite sopstvene prstenčiće za salvete koristeći vašu i našu kreativnost. Ne samo da ćete uštedeti novac, takođe ćete dati svoj lični pečat i uklopiti dizajn uz tematiku vašeg venčanja.

Prstenčići za salvete – ručna izrada

Ukrasni prstenčići za salvete koje radimo, izrađeni su sa čvrstom podlogom, mogu biti umotani satenskom trakom u raznim bojama sa raznim detaljima. Možete nam opisati vašu ideju, a radimo i po dogovoru u željenoj boji. Prstenčići za salvete se pakuju u čvrstim plastičnim prozirnim kutijama, pogodnim za transport. Transport radimo na teritoriji Srbije i Crne Gore, ukoliko se nalazite u regionu kontaktirajte nas radi daljeg dogovora.

Svakodnevno širimo paletu usluga i objavljujemo nove radove koji mogu služiti vama kao ideja za vašu porudžbinu zato budite naši prijatelji i pratite nas na našim Facebook stranici Cvetići za svadbu.

Prstenčići za salvete – ponuda