Poklončići za goste

Poklončići za goste i zahvalnice su izraz zahvalnosti gostima što su ulepšali dan Vašeg venčanja. U ovom najlepšem danu svakako su najbitniji mlada i mladoženja, ali gosti su tu da uveličaju vaš najlepši dan i da donesu veselje i radost. Prilikom planiranja vaše svadbe, nemojte zaboraviti goste, gosti će se obradovati poklončićima i biće veseliji.

Poklončići za goste – izrada

Poklončići za goste dostupni su u kutijicama u svim bojama i dezenima. Dezen se uglavnom uklapa sa glavnom bojom vaše svadbe. Trakice različitih boja će dodatno ulepšati izgled kutijica i dati im poseban sjaj, trakice se rade od različitih materijala, a tako da se uklope sa tematikom vaše svadbe. Često mlade žele da imaju jedinstveni izgled kutijica pa smo dodali mogućnost dodavanja detalja po želji mlade i mladoženje. Uglavnom se dodaju biseri, šljokice i perlice sa ciljem da poklončići za goste budu jedinstveni, prelepi i da se pamte i čuvaju kao uspomena na ovaj prelepi dan. Poklonite vašim gostima jednu uspomenu lepu kao što je vaša ljubav!

Sigurni smo da ćete odabrati poseban dizajn za vaše prijatelje u međuvremenu budite naši prijatelji na Facebook stranici Cvetići za svadbu. Pratite naše najnovije radove i delite ih sa vašim prijateljima, ostavite vaše komentare i uputite nam sugestije.

Poklončići za goste – ponuda