Jastučići za burme i kutijice personalizovane za burme

 

Nežni i romantični jastučići za burme daju posebnu notu elegancije ceremoniji vašeg venčanja.

Jastučići za burme uglavnom su poznati zbog popularnih američkih filmova ili iz katoličkih običaja, gde obično dečak nosi za mladom jastuče sa burmama. Kod nas je popularno razmišljanje da su kutijice od zlatara praktičnije. Obzirom da burme sveštenik svakako mora skinuti ili izvaditi kako bi ih stavio na jevanđelje, mladenci se opredeljuju za kutijice iz zlatare. Vaše venčanje je poseban dan, dan kada treba da uživate, dođete do izražaja i dan kada ne morate biti praktični. 🙂

Jastučići za burme – detalj koji vam treba

Ukoliko ste mlada koja voli da svaki detalj bude kako treba, počev od najsitnijeg pa sve do haljine sigurno ćete poželeti da jastučići za burme budu ukrašeni u skladu sa ostalim detaljima. Uglavnom se jastučići za burme izrađuju tako da budu u skladu sa cvetićima za kićenje, ukrasnim svećama i čašama za šampanjac.

Kontaktirajte nas već danas i iznesite nam vaše ideje, mi ćemo vas saslušati i dati vam dodatne predloge. Tu smo da podržimo sve vaše ideje, podržite i vi nas i budite naši prijatelji na Facebook stranici Cvetići za svadbu.

Jastučići za burme i personalizovane kutijice za burme- ponuda

Pogledajte našu ponudu jastučića, a kontaktirajte nas kako bismo za vas uradili nešto još lepše.