Dekorativne korpe za cvetiće

Korpe za cveticeDekorativne korpe za cvetiće ukrašene u skladu sa reverima i narukvicama učiniće još svečanijim čin kićenja Vaših gostiju.

Prilikom planiranja svadbe nije samo dovoljno napraviti cvetiće za kićenje, cvetići za kićenje se moraju nositi u nečemu i naravno lepo izgledati kada gosti dođu i kada čekaju da ih okitite. Dekorativne korpe za cvetiće su pretežno pletene korpice, ukrašene tilom, mrežicom, biserima, šljokicama, ukrasnom trakom i ostalim detaljima. Praktično je da dekorativne korpe za cvetiće budu što veće, prvi razlog za to je da bi svi cvetići stali, ali drugi ništa manje bitan razlog je taj da novac ne bi ispadao.

Dekorativne korpe za cvetiće – izrada

Iako korpicu možete ukrasiti i sami, bolje je da to prepustite našim kreativni rukama. Mi ćemo uskladiti izgled dekorativne korpe sa cvetićima za kićenje i svi će biti oduševljeni. Ukoliko niste sigurni kakve dekorativne korpe za cvetiće mogu doći u obzir, a želite nešto posebno, možete pogledati našu ponudu. Mi ćemo, naravno, za vas izraditi potpuno jedinstvenu i posebnu korpu.

Nekada dezen cvetića za kićenje ili jastučića za burme može biti inspiracija za dekorativne korpe, pratite našu široku ponudu najlepših detalja za svadbe i postanite naši prijatelji na Facebook stranicama Cvetići za svadbu .

Dekorativne korpe za cvetiće – ponuda